Iklan Raya Petronas Besh

test.jpgHa.. iklan raya dari petronas mmg power gile.. tahun ni (2006) lagi nyekik .. lagi besh.. mmg kena atas batang idung kita semua nih ..

TV3 punye iklan ? emmm tak tau la nak cakap . biasa je kut..

Tenaga Nasional ? no komen

sesapa ada peralatan mengambil video clip iklan petronas tu . mintak share ngan kita semua.. bubuh kat youtube …

dah ada dah.. jom tengok sini

http://md.innity.com/1348/microsite_raya.swf

korang bleh sedut swf nih . guna wget pun boleh ..
pastu bukak dengan swf decompiler.. korang akan dapat url untuk file flv dia.. aku dah dapat dah..
yehhh. sapa nak .. mintak kat aku la.., tgk posting yang terbaru .. ada link kat ctu..

( aku tgk kat blog en aku tadi )

iklan hari raya tahun 2006  dari Petronas

Video Clip kat sini ..

About these ads

About hardyweb

Name : Adi Location : K Terengganu Occupation : Computer
This entry was posted in hari raya, Iklan raya, petronas. Bookmark the permalink.

8 Responses to Iklan Raya Petronas Besh

  1. chaos689 says:

    puh..touching giler beb iklan tu..pakat2 la kita berbakti kepada orang tua kita selagi depa masih ada ni..huk huk huk..

  2. hardyweb says:

    ibu bapa boleh bela anak 12 org .. yang macam macam peel perangainya.. tapi anak yang 12 org .. BELUM TENTU dapat jaga ibu bapa..

  3. bono201 says:

    aku sedis giler tengok iklan neh…padan muker derang ,apa rasa derang kalo anak2 derang wat derang wat camtu..lawak seyy masa yg ayah dia fart tu time makan…syabas pengarah iklan ni,.

  4. aman says:

    salam aidilfitri…

  5. Pingback: anti-keseronokan » Salam ‘Idulfitr 1427H

  6. soulof99 says:

    Taknak orang buat tak baik kat kita, jangan mulakannya dulu.

  7. BAGAK says:

    Sungguh insaf dan sayu. Walaupun idea tu diceduk dalam cerita email tentang bekas makanan yang sama dengan bekas kucing tetapi pengarah telah menterjemahkan ke dalam bentuk video.

  8. ainnurida bt mohd tajudin says:

    sy ucapkan tahniah pd pihk petronas,
    kesemua iklan yg d tayangkan mengandungi pengajaran yg bermakna dan berkesan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s