Monthly Archives: November 2006

Orang Cicak La Pulak

semalam duk tgk berita TV3, time break tu.. ada gezet pasal satu filem melayu .. memula aku ingat cite omputih… aisye .. fikir aku .. berani omputih kuarkan filem time mat bon tgk dok promosi filem dia skrg nih .. … Continue reading

| 7 Comments

Pelaburan, Bonus, dividen dan …

benda nih dah lama di perbincangkan … dari ahli politik, ustaz-ustaz, pelajar skolah, dalam forum dsb.. petang nih jenjalan kat blog sorang hamba allah.. dia ada bagi link pasal fatwa ASB ( deviden dan bonus ) .. 1. Ahli Jawatankuasa … Continue reading

| Leave a comment

Meh download cite best

http://www.tv-links.co.uk/ dalam tu ada banyak cite, kartun dan yang best .. anime ……. yang aku duk carik carik ..Naruto!!!!!!!!!!!!! 9 musim tu … aku malas nak download RMVB atau AVI sebab bapok la besor … download flv pun kira ok … Continue reading

| 3 Comments

Apo punyo org da…

ini adalah email aku kepada tuan punye website yang paling aku tak puas ati .. a’kum sedara.. aku tak tau sapa mung . dan aku dah who is alamat domain mung . dan aku juga dah call phone number tu … Continue reading

| 5 Comments

Projek Musim Cuti Sekolah

time time cuti skolah nih .. cikgu cikgu dan anak murid semua buat apa.. ? .. cikgu sudah tentu la cuti secuti cutinya.. tapi ada gak yang ke sekolah .. syabas cikgu …  erk anak murid ? .. buku letak … Continue reading

| Leave a comment