Monthly Archives: January 2007

Anugerah Perkhidmatan Ter…

1. aha… aku macam biasa la.. pepagi nih jenjalan kat banyak site .. termasuklah site linux nih … ada satu berita baru pasal sebuah syarikat perkhidmatan Internet.. dia org memberikan anugerah khas .. (virtual punye ) .. “Trofi Perkhidmatan Terburuk … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

Malaysia Air Force One

gambor amik kat blog bro rocky bru

Posted in Komputer | 1 Comment

Inkscape 0.44.1

Ari ni aku download inkscape 0.44.1 .. nampaknya inkscape baru nih dah bleh save as a pdf file. kalau yang lama dulu(0.43) dia blh save dalam bentuk svg ajerk.. file svg bleh juga di buka dalam gimp… http://www.inkscape.org/ 

Posted in Komputer | 2 Comments

Webmaster Termuda

ni dia webmaster termuda …Sreelakshmi Suresh Perempuan lagi tu … laman web sekolah yang beliau develop http://presentationhss.com beliau menggunakan frontpage untuk develop website dia.. tengok skit award yang beliau dapat .. http://presentationhss.com/award.htm fuhh. ini kalau dah besar nih, mesti gempak … Continue reading

Posted in Komputer | 1 Comment

Unprofessional

uhuks..tadi aku review komen yang dibuat dalam blog http://www.mykomputer.info/?p=191 . apa yang boleh aku katakan .. tak pro langsung.. untuk pengetahuan korang semua, aku dah tulis komen kat laman yang sama.. tapi tak pula di siarkan … cuba tengok komen … Continue reading

Posted in Komputer | 3 Comments