Monthly Archives: June 2007

Ini Adalah Wilayah Celcom

Iklin sebegini yang aku tunggu tunggu… direct to the point.. http://www.youtube.com/watch?v=7IxgZvID6Zs http://www.youtube.com/watch?v=RIlITs8KxIA trimas juke ( http://aerospirit.blog.com) gambar oleh  sayelar.photopages.com

Posted in Komputer | 1 Comment

Xunlei client

hah.. bodo punye tmnet… akhirnye aku bleh gak menjalankan aktiviti menoron kembali..wakakakak happy pirate .. kepada korang yang nak try bt client nih . bleh download kat sini dan translation dia kat sini Kita kasi terajang Cisco Service Control Engine … Continue reading

Posted in Komputer | 4 Comments

Hantu Norton

Ni pasal norton ghost la. semalam aku jumpe satu penyakit, penyakit pekedai komputer malas nak install balik Windows . so apa dia orang buat.. ? dia buat backup dulu ( ghostkan windows ) … So biasanya dia orang akan simpan … Continue reading

Posted in computers, software, windows | Leave a comment

Realiti Kehidupan

Mengapa ianya wujud di kaca layar perak sahaja…tidak di dunia realiti ini ? tetapi kita semua harus terima hakikat sebenar pelakon dan dunia lakonan .. alangkah indahnya kalau watak farah dipraktikkan diluar kaca tv …. p/s: comel la farah nih … Continue reading

Posted in Komputer | 5 Comments

Pesta Komputer Terengganu

aku tengok banner kat merata tempat … sure aku pergi punye.. hahahahhaha… jgn lepaskan peluang nih .. Tajuk : Pesta Komputer Terengganu Tarikh: 28,29 dan 30 Jun 2007 Tempat : Pusat Dagangan Terengganu ( TTC )

Posted in Komputer | Leave a comment