Monthly Archives: August 2007

Merdeka! Merdeka ! Merdeka !

  Negaraku, tanah tumpahnya darahku, Rakyat hidup, bersatu dan maju, Rahmat bahagia, Tuhan kurniakan, Raja kita, selamat bertakhta. Rahmat bahagia, Tuhan kurniakan, Raja kita, selamat bertakhta. Inilah barisan kita, Yang ikhlas berjuang. Siap sedia berkorban, Untuk ibu pertiwi! Sebelum kita … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

PC berat nanang…

aku sakit kepala da… pc hok aku repair ari tu .. mari balik doh..ari tu siap aku letak nota dalam notepad .. jgn itu ini .. etc… sekali aku check ngan ccleaner . amik mung… 600MB tmp file dari pelbagai … Continue reading

Posted in Komputer | 3 Comments

Only You

fakta lagu : http://en.wikipedia.org/wiki/Only_You_(And_You_Alone) Only you can make this world seem right Only you can make the darkness bright Only you and you alone can thrill me like you do and fill my heart with love for only you Only … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

Masih segar dalam ingatan

hari ni aku seronok gile.. apa tak nye. jumpe direct download lagu lagu lama .. cam lagu kumpulan queen ..lagu cam We Will ROck you Are are the championlagu dari kumpulan Oasis .. bryan Adam .. Phil colin ..Robbie williams… … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

Nok Belajor Asas Linux

Ramai kawan kawan aku yang nak belajar linux. tapi tak reti nak download file iso .. tak reti nak burn file iso .. bukan tak reti tapi sebenarnye . nak senang .. ok takpe.. kita akan senang kan sesapa yang … Continue reading

Posted in Komputer | 2 Comments