Monthly Archives: September 2007

Tugas Yang Belum Selesai

masih lagi menunggu jawapan daripada pihak Jakim tentang terjemahan Al Quran pimpinan Ar Rahman. aku nak letak terjemahan tu dalam Zekr Project..masih lagi menunggu.. tapi mungkin kena hantar skali lagi email kat dia orang kut.. apa apa pun .. aku … Continue reading

Posted in Umum | 11 Comments

Eperolehan with firefox

Untuk Pengguna Windows Sahaja. Kepada sesapa yang jadik supplier / consultant yang menggunakan eperolehan untuk mendapatkan tender kerajaan. anda pastinya diminta untuk menggunakan Internet Explorer sebagai default browser untuk login ke dalam sistem mereka..  Jika anda guna Mozila firefox ? … Continue reading

Posted in Umum | Tagged , , , | 3 Comments

Fast Update III

Maafkan daku kerana membiarkan blog ini kosong tak berisi selama tiga hari berturut turut.. entah kenapa aku rasa macam kosong ajer dalam kepala otak nih . tak tau nak tulis apa.. tak tau nak share apa ngan korang. pepagi buta … Continue reading

Posted in Umum | Leave a comment

Zekr Ramadhan Edition

sesapa yang nak download.. bleh download zekr kat http://siahe.com/zekr/

Posted in Umum | Tagged , , , | 1 Comment

Faulty Hard Disk

Sesapa ada hard disk Seagate ST320014A yang arm dia dah bunyi ktak tkak tu .. maksudnya dah rosak . tapi masih ada dalam simpanan .. bleh dok aku nok beli .. kira ahh berapa pun . RM 10 hinggit ke … Continue reading

Posted in Umum | 1 Comment