Monthly Archives: February 2008

Fast Update Tahun Lompat

Assalamualaikum dan salam sejahtera… heh.. kenapa dah bagi salam pastu bagi salam sejahtera plak… ala . kita nih kan duduk dalam negara berbilang kaum.. orang bukan Islam tak leh jawab salam.. so kena bagi salam sejahtera la.. tak ada masalah … Continue reading

Posted in Umum | 1 Comment

Handphone Baru La Pulak

Salam semua.. semalam tak update .. sori .. bukan tak ada cerita nak ditulis. tapi sibuk yang amat… Allah saja yang tahu bertapa penatnya hambanya nih.. start dari subuh sampai kul 10 malam tak rest langsung… Aku tak mau cerita … Continue reading

Posted in Umum | 6 Comments

Tidak Pernah Sebelum Ini

Heh.. geli telinga aku dengar povok dalam tv pasal terengganu . gah semacam ajer.. 1. Tidak Pernah Sebelum Ini .. Ramai  Bangla/Indon kat ganu. 2. Tidak Pernah Sebelum Ini .. Makanan Bapok la mahal … 3. Tidak Pernah Sebelum Ini … Continue reading

Posted in Umum | 4 Comments

Senarai Calon BN dan BA Terengganu 2008

kepada anak anak ganu yang belum lagi mengetahui calon pilihanraya 2008 dalam kawasan masing masing.. sila rujuk blog dan forum berikut untuk maklumat lanjut UPDATE SENARAI TERKINI     Calon BA Calon BN Seberang Takir 23 Feb 2008.. aku dimaklumkan … Continue reading

Posted in Umum | Tagged , , , , , | Leave a comment

Panduan Mengira Umor Berdasarkan Kad pengenalan

heh yang nih aku dapat tadi .. aku nak share ngan korang la..coba korang tengok nombo kad pengenalan baru datuk/ nenek/ tokki/ tok / mok atau ayoh korang.. dapat agak tak berape umor dia orang sepintas lalu? mesti amik masa … Continue reading

Posted in Umum | 9 Comments