Monthly Archives: June 2008

ATI SB450 – High Definition Audio Controller

Toshiba Satellite laptop pakai ATI SB450   sepagi aku duk cari driver sound ,… sewel betul notebook nih .. dah la tuan dia bagi laptop saja. tak bagi cd driver skali .. sakit ati betul. Lain lain driver tak ada masalah … Continue reading

Posted in Umum | 2 Comments

Kajian Terhadap Pergerakan Solat

weh kat mana aku bleh dapat buku tentang kajian pergerakan solat yang dibuat oleh penyelidik dari UM tu .. ?

Posted in Umum | 1 Comment

Nasik Himpit Kuah Gulai Ikan Tongkol

Orang terengganu panggil nasik kapit kuah ikang..  dah lama aku cari nasik kapit kuah ikang nih. rasanya masa aku berumur 5-6 tahun last aku makan benda nih.. tak ramai orang yang buat . sebab nih makanan orang tua tua. bini … Continue reading

Posted in Umum | 4 Comments

Kalau Aku Ada Duit

Kalau aku ada duit .. aku nak beli bendalah nih seketul .rasa rasanya dah masuk malaysia benda nih .. aku usya ari tu . harga dia 290 hinggit.. casing dia berharga 180 hinggit. aku dah call kat pulau pinang hari … Continue reading

Posted in Umum | 2 Comments

Ike Masane

Heh.. Jawo … ike masane – inilah masanya.. kepada geng geng yang tau bahasa jawa nih . tolong perbetulkan ayat aku tu .. heheh.. kalau salah la.. Ike masane .. aku kena berubah .. kena buat duit dalam net.. kena … Continue reading

Posted in Umum | 9 Comments