Monthly Archives: October 2008

Kosong

salam semua, biasanya pagi pagi lagi aku dah siapkan satu artikel untuk dibaca oleh kawan kawan, tapi dalam dua tiga hari selepas pulang dari berkursus, pemikiran aku masih kosong, tak tahu nak tulis apa, jadi, hari ini aku gagahkan juga … Continue reading

Posted in Umum | Leave a comment

Under 34 Second

Salam semua.. semalam cuti sehari setelah berhempas pulas selama seminggu berkursus. nih la kursus yang aku pegi tempoh hari .. ada skit video untuk tantapan korang..

Posted in Umum | 5 Comments

CECT N96

Sebenarnya pagi nih aku masih tak ada mode nak tulis kat blog, masih berkabung atas kematian rakan sekerja semalam. tapi aku tak nak biarkan blog nih kosong tanpa tulisan atau catatan.  Ada sorang kawan yang suruh aku tukar password untuk … Continue reading

Posted in Umum | 2 Comments

Proses Update Status Menggunakan Identi.ca dan Twitter

korang tengok sendiri la cam mana aku update status aku . heheh. kalau tak faham bleh tanya.

Posted in Umum | 2 Comments

Kenapa Suka Sangat Forward Mail?

1. anda rasa tidak bersalah ke?, mengedarkan alamat email orang kepada orang yang tidak sepatutnya.? 2. Anda rasa tidak bersalah ke?, melambakkan benda benda yang tidak sepatutnya dalam inbox orang lain ? 3. Kalau ya pun nak kongsi apa-apa media … Continue reading

Posted in Umum | 1 Comment