Tutup Facebook ?

Bismillah, sorang kawan telah merayu pada ku pada hari ini supaya tutup Facebook buat seketika. Tapi terfikir juga dalam kepala hotak aku nih, apa kata aku delete terus Facebook aku ? amacam ? tapi efek pula pada dua fan page yang telah aku bina.

http://goo.gl/mWpl
 Yahudi nak sebarkan gambar Rasulullah start arini
smpai 21 may sbb stiap kali org yg log in dorg
akan dpt $5 stiap sorg.yg log in. BOIKOT FB.
fatin hanisah: ha sebar2

Hari ni Pakistan melalui Mahkamahnya telah mendapat kelulusan untuk Ban page Facebook tersebut dari memasuki negara mereka http://goo.gl/0OwD

Malaysia ? Bagaimana tok tok hakim dan para penguasa ? Untuk Rekod , Facebook adalah hasil ciptaaan Yahudi Amerika bernama Mark Zuckerberg .

About hardyweb

Name : Adi Location : K Terengganu Occupation : Computer
This entry was posted in Umum. Bookmark the permalink.

11 Responses to Tutup Facebook ?

  1. Eizil says:

    Pakistan pun sampai amek langkah macam tu, kita pun perlu ambil tindakan…

  2. hardyweb says:

    Walaupun aku dok lebai mana.. tapi benda benda cam nih tak boleh dibiarkan..

  3. lankapo says:

    salam,

    kafir laknatullah ni memang suka cari fasal. klu tk kat facebook letak kat youtube.

    takde lah ramai mana pun ratus ribu jek. fan page upin ipin lagi byk sejuta lebih baru satu malaysia dengan indonesia..

    Kita buleh report page tuh, agar di tutup

  4. hardyweb says:

    kita mohon supaya ISP sekat URL tersebut..

  5. aku pesilat bukan pendekar says:

    teruskan perjuangann kita

  6. fahmi7 says:

    aku memang dah lama delete akaun facebook. malas nak main. banyak keburukan dari kebaikan. ada cara lain kalau nak bernetworking nie.

  7. bantalbucuk says:

    naseb baek hati eden keras mcm laptop xmo juin..hik3~

  8. MakLaN says:

    Kalau nak boikot semua hasil Yahudi mmg takkan dapat, sebab realitinya memang deme dah kuasai dunia. Dengan ekonominya, sains komputernya.

    Tapi sayang, umat Islam tukang guna je. Bila aku cakap yang mmg betul, klik iklan2 kat net tu boleh bagi duit kat pengiklannya, orang macam tak percaya je.

  9. MASOKIS says:

    Yup.. masokis dah deactivate account tu..buat sementara!
    TQ abg adi…

  10. PakcikYa says:

    Facebook ada baik & buruknya. Nak tutup pun bagus juga. Tp klu nak sekat pengaruh Yahudi & nak didik bangsa kita jadi lebih baik, bukan setakat tutup facebook ja. banyak lagi perlu diberi perhatian serius. Sekali lagi… SERIUS!! Bukan setakat cakap2 nak cari pengaruh. Kelab malam, hiburan keluarga (karaoke), konsert, hiburan murahan di TV, perjudian halal ke haram ke- mmg haram, & mcm2 lagi lah…. semua kena hentikan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s