Monthly Archives: September 2006

Email Dari Kawan Aku

pagi ni aku terima email nih .. menarik gak. aku nak share ngan korang semua.. “..Gambar ini dirakam sewaktu iklan biskut “sensor” yang baru pada 12.09.2006 @ 11.17pm. Cuba perhatikan pada bahagian atas dan bawah logo pada biskut tersebut…. ADA … Continue reading

| 1 Comment

Minority Report

1. Korang pernah tengok Minority Report. Tengok komputer diaorg yang canggih gile .Main drag drag jerk file file dkt monitor tu .. teknologi tu skrg dah pun wujud.. Jom Tengok Video 2. Mozilla Firefox 2 rc 1 dah kuar..jom ngetest.. … Continue reading

| Leave a comment

Cerita Kartun Zaman Aku Dulu²

Ultraman 80 Gaban Maskman Flashman a . Suria Baja Hitam[Mula cerita] b. Suria Baja Hitam[ Akhir ] [ sin chang panggil action kamen ] Transformer Mospeada Macross  dahs! Yonkuro <= tahun 1997 .. lain lain tu . aku kureng tgk … Continue reading

| 2 Comments

Polis Angkasa Gaban

sambil sambil search lagu. terjumpe plak lagu tema kesukaan aku masa kecik kecik dulu.. masa tu rumah aku tak dok tv lagi .. tumpan tgk umah org.. sehingga ayah aku beli tv monocrom .. pakai bateri lori .. keh keh … Continue reading

| 11 Comments

Cari Lagu Dalam Internet

Ni aku nok royak kepada hok dok tau lagi .. kepada hok tau doh.. duduk diam diam dan senyap doh lah… Semalam ada la sorang member ( bukan budak IT ) duk sembang sembang ngan aku pasal lagu mp3 dan … Continue reading

Posted in computers, cyber cafe, internet, mp3, Tips & Trick, windows | 10 Comments