Monthly Archives: October 2006

Grab mp3 from pandora

semalam sembang ngan member … byk benda gak. antaranya.. dia ada bg tau cammana nak amik file mp3 dari site pandora.com … so aku pun test la.. memula guna firefox.. oleh kerana aku guna firefox 2.0 … aku tak jumpe … Continue reading

| 1 Comment

Free file hosting 25 Gigabyte

fuh .. gile aahh .. bapok besor.. 25 Gigabyte tu… stakat nih aku guna.. laju gok upload dan download… sesuai untuk backup, sharing dan sebagainya…  macam macam boleh.. movie, video, muzik d ll.. file manager dia menggunakan teknologi Ajax. http://amd.streamload.com/

| Leave a comment

Kerja la pulak …

assalamualaikum semua.. selamat hari raya .. amacam raya tahun nih ? best ? ke ada yang berduka di hari bahagia? kalau ada..bwk byk bersabar… dugaan tuhan tu.. byk berita plak nak aku tulis kat sini .. maklum je la.. beberapa … Continue reading

| 3 Comments

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Di kesempatan ini, aku menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf kiranya ada salah dan silap yang aku buat samaada nyata dalam terang atau gelap tak nampak .. Ingatan aku juga pada korang semua balik kampung tu jangan duk bertengkar … Continue reading

| 1 Comment

Lailatul Qadar

Lailatul Qadar ahh.. bila la aku nak jumpe ngan malam ini.. malam yang penuh dengan keberkatan .. entahkan sudah terlepas pada malam malam yang sebelumnya.. rugi la kalau dah terlepas.. Satu malam yang lebih baik daripada 1000 bulan yang lain … Continue reading

| Leave a comment