Meh download cite best

http://www.tv-links.co.uk/

dalam tu ada banyak cite, kartun dan yang best .. anime …….

yang aku duk carik carik ..Naruto!!!!!!!!!!!!! 9 musim tu …

aku malas nak download RMVB atau AVI sebab bapok la besor … download flv pun kira ok la…

gunakan URL di bawah nih untuk dapatkan FLV file.

http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

http://www.youtubex.com/

boleh mainkan file tu dengan flvplayer atau Media Player Classic atau Mplayer.

About these ads

About hardyweb

Name : Adi Location : K Terengganu Occupation : Computer
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Meh download cite best

  1. Labanon says:

    Wah samala kita minat naruto :D

  2. spirit says:

    anime yang baek bukan saja terletak pada jalan cerita yang baek dan awek berdarah idom, tetapi mutu kualiti gambar dan bunyi juga sama penting :p wahaha poyo..!!

  3. hardyweb says:

    mutu kualiti bunyi dan gambar boleh di upgrade …

    suka aku maklumkan bahawa .. cite naruto yang aku bagi link kat atas tu .. saiz dalam bentuk flv dah 40-50 MB satu cite.. kalau tukar ke avi .. dah jadik 100 MB ++ …sama saiz dan kualiti bunyi file avi yang di download dari site anime atau dari torrent..

    ko bleh guna ffdshow untuk enhance ko punye sound dan gambar …

    rujuk tutorial kat blog ilmuit cara cara nak setting ffdshow..

    yang penting perawi cerita tu jgn mati maaa.. kalau miss satu siri.. siri yang berikut dah tak paham satu apa pun .. keh keh keh …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s