Monthly Archives: February 2007

Fuh .. gile punye code

kali nih payah skit kan hak player nih…  sakit jiwa aku tengok code dia . website http://sonific.com/.. dia dah pecahkan url XML untuk link lagu tu .. function getStreamUrl(uuid) { var _loc3 = “http://” + com.sonific.util.UrlUtil.getRootDomain() + STREAM_URL_PATH + uuid … Continue reading

Posted in Komputer | 1 Comment

Nak Tunggu Mufti Keluarkan Fatwa Ke ?

org cakap haram tu .. haram la… lagi mau DD..due diligence kepada yang buat duit dalam internet tu … yang berkait dengan fund sana fund sini tu .. sila baca nih http://zaharuddin.net Diwarwarkan Halal Ketiga-ketiga jenis pelaburan ini pernah dan … Continue reading

Posted in Komputer | 12 Comments

Buka Minda Kita

pagi nih .. macam biasa .. di samping membaca banyak artikel berkaitan dengan teknologi dan maklumat … software dsb . aku ralik (leka) baca satu artikel nih. pasal musuh ketat tradisi zaman berzaman. yang mana nabi pun ada sebut berjaga … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

Cari Lagu Dalam Internet (3)

Ok kali nih aku nak share ngan korang, cara nak dapatkan lagu lagu besh … dari internet tanpa menggunakan P2P atau IRC.. direct download … Imeem website merupakan sebuah portal lagu yang membolehkan usernya mengupload video/ mp3 dan gambar ke … Continue reading

Posted in Komputer | 9 Comments

Bagaimana

Bagaimana suatu email itu berfungsi Sila terangkan secara terperinci .. ( Soalan Untuk Bakal Pegawai System Maklumat) . sesapa yang rasa nak jadik pegawai sistem maklumat tu . bleh la study … fuh, gile punye soalan siot.. aku  pun rasanya … Continue reading

Posted in Komputer | 3 Comments