Aztech Wireless Driver Dan Patch OshiriX

Oleh kerana ramai yang mintak aku uploadkan driver aztech wireless WL230USB. so aku pun dengan besar hati menghidangkan driver tersebut seadanya.. sila inform aku kalau ada masalah ngan driver tersebut. Yang nih untuk inf ( windows ) . kalau sesapa yang nak linux punye driver.. sila request.. nanti aku akan upload ….

 http://amd.streamload.com/hardyweb/Hosted/driver.zip

Mr Oshiri ( www.mambang.org ) telah mengeluarkan patch unutk oshiri-X.iso . so sesape yang nak patch iso yang telah di download dahulu boleh la ke laman mambang untuk mendapatkan patch tersebut..

sila gunakan xdelta untuk patch file iso berkenaan. Arahan lengkap terkandung di dalam berita terkini website mambang.

About these ads

About hardyweb

Name : Adi Location : K Terengganu Occupation : Computer
This entry was posted in computers, Komputer, Linux, software, windows. Bookmark the permalink.

16 Responses to Aztech Wireless Driver Dan Patch OshiriX

  1. mcosweL says:

    boleh tolong uploadkan aztech wl230usb driver untuk linux plzzz..

  2. hardyweb says:

    dah antor kat email . coba check

  3. ros says:

    boleh tolong, kena pakai crack fail ke? usb230wl

  4. hardyweb says:

    tak paham . apa yang kena crack nih ?

  5. sunda says:

    Bro…

    Saya pon nak driver linux jugak… Kalo ader baru punya patch lagi cantekk…

    TIA

  6. sunda says:

    Sori..

    Lupa model lak…wl230usb dongle.

  7. pak joko says:

    saya pun mau jgak driver for linux.tlg la anto kat email.xpun upload la supaya senang tuk djadikan panduan.tima kasih

  8. khusairi says:

    mcm ne nk install aztech wl230usb

  9. 368 says:

    mintak tlg upload kan driver WL230USB..untuk window xp

  10. jama says:

    Assalamualikum,
    nak mintak driver-linux untuk usb -aztech model wl230,
    tak reti nak buat ikut instruction pada cd

  11. adi says:

    @jama: sama ajer. aku pun pakai yang diberi dari cd gak.. …

  12. am says:

    boleh tolong uploadkan aztech wl230usb driver untuk winxp…

  13. ichigawa says:

    salam bro…

    link utk dolod driver tu xleh gn la..

    leh sent kat gua x.??
    timas…

  14. muhamad faiz says:

    asalamualaikum, bro mntk software driver aztech wl230usb.
    terima kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s