Monthly Archives: July 2007

Pimpfish video download

hari ini aku nampak ada perubahan skit dekat pimpfish nye download tool http://www.pimpfish.com/slapfiles/index.php?page=video_downloader&lang= tak macam dulu dah.. skrg nih kita kena download slap file tersebut.. dia kata kat situ, kena ada pimpfish nye software yang kena beli untuk download file … Continue reading

Posted in Komputer | 2 Comments

Kemenangan Negara Bergolak

sekalung tahniah kepada pasukan iraq kerana telah memenangi piala asia semalam Permainan dan percaturan yang begitu kemas dan menarik

Posted in Komputer | 1 Comment

Iklan Kita Gaya Kita

ni kalau dah masuk paper nih mesti serius gile babun dah nih .. budak nakal dimaafkan kerana beli sebuku roti KUALA LUMPUR 17 Julai – Ibu bapa dan para pendidik melahirkan kebimbangan mereka akan kesan negatif iklan televisyen terhadap perkembangan … Continue reading

Posted in Komputer | Leave a comment

Distro Mana Yang Lebih Baik ?

Semalam aku jumpe member aku yang kebetulan ada kerja kat ganu (outstation- dari Putrajaya). Dia turun ganu dua orang, yang sorang tu kiranya aku baru kenal la semalam.. sembang punye sembang pasal komputer , software , open source, linux dan … Continue reading

Posted in Linux, livecd, open source | Leave a comment

Pelajar Kita Manja

Pelajar kita sekarang terlalu manja .kena tampar . masuk tv kena ragging masuk kolam.. pun masuk surat kabar,kena blasah .. masuk surat kabar..cikgu cikgu sekarang macam dah hilang taring dah..hilang kegerunan terhadap guru dari dalam diri pelajar / anak murid. … Continue reading

Posted in Komputer | 4 Comments