Monthly Archives: April 2009

Mini E-zine Edisi Mei

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 1. Oleh kerana kedatangan bulan Mei dimulai dengan sambutan hari pekerja, seterusnya hari ibu dan hari guru.. maka aku fikir aku patut keluarkan mini e-zine aku nih lebih awal. Sila Baca mini e-zine online 2. Tengah … Continue reading

Posted in Umum | 2 Comments

Screen Capture

emm benda yang sama saja bila ditulis, tapi itulah, kalau tak tulis, orang tak tau .. OK, aku guna beberapa jenis perisian untuk buat tutorial, dalam tutorial bergambar tu, aku perlu guna anak panah, kekotak dan teks untuk dimasukkan dalam … Continue reading

Posted in Umum | Leave a comment

Pengendali ‘Ganulening’ kena tangkap

assalamualaikum . ahhh.. akhirnya tertangkap sudah malaun yang suka sgt buat havoc dalam internet.. bosan betul. kasi debik sama dia pak polisi . sumber:BuletinOnline via:amdang81 puas ati aku .laman web dia dah tak de. cuma boleh tengok arkib ajer la.. … Continue reading

Posted in Umum | Leave a comment

Ijazah terbaik datangnya dari …

ijazah terbaik datangnya dari jalanan dari pengalaman bercakar dan bersalaman Salam semua, Apa yang aku buat sehari dua nih .. 1. Malam semalam geng geng dari blogawan terengganu ajak aku minum. Di kesempatan itu, aku dapat kenal blogawan seperti basikaltua.com, amdang81.blogspot.com, http://mylocalagenda.wordpress.com/ … Continue reading

Posted in Umum | 2 Comments

Fast Update 20 April

Assalamualaikum, Maaf sebab minggu nih aku tak update blog.. sebenarnya agak sibuk dan tiada apa yang boleh dikongsi setakat ini .  1. Aku sibuat buat website satu kompani .. [ thanks to my friend, saat sengkek nih ada gak projek … Continue reading

Posted in Umum | Leave a comment